Erstatningsret

Når uheldet er ude, kan man blive ramt af en række økonomiske konsekvenser. Dette medføre, at der kan være nødvendigt at se på mulighederne for erstatning. Hos Advokatfirmaet Skjøde Knudsen og Partnere er vi altid klar til at yde dig en kompetent advokathjælp i din erstatningssag. Vores advokater er hver især specialiseret indenfor forskellige områder og er klar til at hjælpe dig sikkert igennem den juridiske proces. Så uanset, om du har været involveret i et trafikuheld, er kommet til skade på dit arbejde eller er blevet ramt af anden form for personskade, er vi altid klar til at yde dig en faglig og professionel juridisk rådgivning.

Erstatningsret advokat – Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Advokatfirmet Skjøde Knudsen og Partnere beskæftiger vi os med de fleste problemstillinger indenfor den juridiske verden. Vi er altid klar til at hjælpe dig med få den størst mulige erstatning i din sag. Vi er i denne forbindelse med dig uden hele forløbet, så du får de bedste forudsætninger for at træffe de rigtige valg . Et forkert valg tidligt i processen kan have stor indflydelse på, hvor stor en erstatning du ender med at få. Lad derfor en af vores dygtige advokater repræsentere dig, så du er sikker på at få den erstatning, du er berettiget til.

Erstatningsret betingelser – Hvad skal du være opmærksom på?

Ifølge dansk erhvervsret, så må ethvert tab som følge af en skade, bæres af den person, som skaden rammer. Dette gælder dog ikke, hvis de fire erstatningsbetingelserne (tab, ansvarsgrundlag, kausalitet og adækvans) er opfyldt. I så fald er det den person, som har forvoldt skaden, der lider tabet. Med andre ord overtager den person, som har forvoldt skaden de økonomiske byrder og skal betale erstatning til den person, som skaden har ramt.

Kontakt os gerne i dag og lad os kigge din sag

Her hos Advokatfirmaet Skjøde Knudsen og Partnere har vi mange års erfaring med juridisk rådgivning. Vi har igennem årene ydet bistand til en lang række personer (både private og erhverv). Du er altid mere velkommen til uforpligtende at rette henvendelse til os med henblik på en drøftelse, om vi kan hjælpe dig i din sag. Vi lover at gøre vores allerbedste, for at du opnår det bedst mulige resultat. Kontakt os på mail skj@skj-advokat.dk eller tlf. 75 52 08 22. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Send mail Ring til os