Adresse
Advokatfirmaet Skjøde Knudsen & Partnere
Rendebanen 13
6000 Kolding

CVR nr. 36 07 35 27

Kontakt
Mail: skj@skj-advokat.dk
Sikkermail: Sikkermail@skj-advokat.dk

Telefon 75 52 08 22.

Åbningstider
Mandag-torsdag: 08:30 – 16:00
Fredag: 08:30 – 15:00

Forretningsbetingelser
Se mere på dette link om vores gældende forretningsbetingelser.

Oplysning om begrænset dækning efter indskydergarantireglerne
En ny lov om garanti for indskydere i forbindelse med pengeinstitutters konkurs betyder, at der nu gælder samme regler for de penge, du/din virksomhed har i banken via en advokats klientbankkonto, som gælder for de penge, du selv sætter i banken.

Hvis en bank kommer under rekonstruktionsbehandling eller går konkurs, kan indskyderne (kunderne) miste de penge ud over 100.000 €, som indskyderne har stående i banken. Indtil 1. juni 2015 var der fuld dækning fra Indskydergarantifonden for indskud på klientbankkonti, uanset beløbets størrelse. Nu gælder der samme begrænsning for almindelige bankkonti og klientbankkonti, og det betyder at du potentielt – hvis banken bliver nødlidende – vil miste beløb ud over 100.000 €. Hvis du/din virksomhed både har penge på egne konti og på advokatens klientbankkonto i samme bank, kan du kun få dækket i alt 100.000 € via garantiordningen. Dækningsmaksimum er dog større i forbindelse med bolighandler, hvor garantien dækker op til 10 mio. €.

Skjøde Knudsen & Partnere Advokatpartnerselskab har samleklientbankkonti i pengeinstituttet Jyske Bank. Medmindre andet aftales eller oplyses, vil betroede midler blive indsat i Jyske Bank.

 

Kontakt os i dag

Send mail Ring til os