Her finder du kompetent rådgivning og juridisk bistand, når det kommer til spørgsmål om ejendomsret

Den private ejendomsret er én af grundpillerne i vores demokrati, og denne ret er garanteret af grundloven, som betegner ejendomsretten, som værende ukrænkelig.  Dette betyder, at man råder over sine ejendele, som ingen kan tage fra én, med mindre helt særlige omstændigheder er opfyldt. Hos Advokatfirmaet Skjøde Knudsen & Partnere hjælper kan vi hjælpe dig med sager, som omhandler ejendomsretten, krænkelser af denne og en lang række andre juridiske områder. Juraen anvendes overalt i vores hverdag, og de fleste får, før eller siden, brug for en advokat. Hos os finder du et kompetent, erfarent og sympatisk team af advokater, som hver især har deres eget fokusområde. På denne måde sikrer vi, at du får den bedst mulige rådgivning og eventuelt advokatbistand, uanset hvilket juridisk problem, du måtte have.

Hvad er fælles ejendomsret?

Som navnet antyder, så handler fælles ejendomsret om de tilfælde, hvor man deler ejendom med andre. Her kan eksempelvis være tale om boligkøb med en partner, som man lever med i et papirløst forhold eller udelt bo, hvor man arver ejendom, som ikke kan opdeles nemt. I de tilfælde, hvor du ønsker at investere i bolig med en partner, som du ikke er gift med, opfordrer vi jer kraftigt til at indgå en kontrakt, hvor i kan aftale, hvordan eventuelle konflikter skal løses i praksis. Det kan altid anbefales at udvise rettidig omhu, da det oftest er nemmere at holde sig til allerede indgåede aftaler i forhold til at indgå nye på et tidspunkt, hvor mange vil være følelsesmæssigt belastede af konflikten. 

Kontakt os, hvis du oplever krænkelse af ejendomsretten

Som nævnt er den private ejendomsret erklæret ukrænkelig af den danske grundlov, og dette skal respekteret. Eksempelvis kræver det en dommerkendelse før politiet må træde indenfor på din ejendom, ligesom der findes helt bestemte regler, når staten vil overtage fast ejendom. Dette kaldes ekspropriation, og finder eksempelvis sted, når det offentlige skal bruge området til ny infrastruktur. Kontakt os i dag, hvis du mener, at du har været udsat for en krænkelse af privat ejendomsret. Der kan være mange grunde til, at man mener, at man har været udsat for en krænkelse af ens ejendomsret, og vi hjælper dig med at danne et overblik over din sag. På denne måde kan vi finde den bedste medarbejder til sager af denne type, så du kan opnå juridisk oprejsning.

Kontakt os i dag

Send mail Ring til os