Advokat (L), partner
E-mail: chs@skj-advokat.dk
Tlf. nr.: 75 52 08 22

Mobil nr.: 22 22 74 31
Født: 1976 i Kolding
HA i økonomi & afsætning ved Handelshøjskole Syd: 1998
Cand.jur. fra Aarhus Universitet: 2005
Advokat: 2008
Møderet for landsret: 2015

Claus Hagedorn Schultz er beskæftiget med problemstillinger for såvel private som erhvervsdrivende.

Interesseområderne er særligt erstatning i forbindelse med personskade både vedr. færdselsulykker, overfald, arbejdsskader, patientskader m.m.

Derudover har Claus stor interesse for de mangeartede juridiske udfordringer ved insolvens / konkurs, dødsbobehandling samt forhold vedr. fast ejendom.

Claus er udpeget af Gældsstyrelsen som medlem af Gældsstyrelsens advokatpanel, som omfatter advokater, som Gældsstyrelsen indstiller som kurator i konkurssager, hvor Gældsstyrelsen fremsender konkursbegæring til skifteretten.

Claus er endvidere medlem af Danske Advokaters faggruppe vedrørende erstatnings- og forsikringsret og er endvidere medlem af Danske Arveretsadvokater.

Herudover varetager Claus almindelig retssagsbehandling eksempelvis i tilfælde af mangler ved fast ejendom.

Gennem tidligere beskæftigelse i den kommunale sektor, har Claus kendskab til den forvaltningsretlige sagsbehandling og administration. Claus har tidligere været udpeget som medlem af Taksationskommissionen, som fastsætter erstatning i tilfælde af ekspropriation m.m. og har således erfaring med erstatningsfastsættelse i tilfælde af ekspropriation over rettigheder vedr. fast ejendom.

Claus Hagedorn Schultz har ligeledes erfaring i behandlingen af sager vedrørende lejeret som tidligere suppleant i såvel Beboerklage- og Huslejenævnet samt som boligdommer.

 

Kontakt os i dag

Send mail Ring til os